PWS Not Appearing


#1

I installed a PWS and have it feeding pwsweather.com, but it is not appearing in the list of available if PWS’s. Is there something more that I need to do?

Here is the link to the station…
https://www.pwsweather.com/obs/KCOENGLE50.html


#2

Check out this thread - i believe you need to hook your PWS into an aggregator that Rachio sees available PWS options from.


#3

Everything appears to be correct with your pwsweather setup, was it this way from the beginning (yesterday), or did you make updates to the GPS / address?

How far away is that pwsweather station setup from your home location within Rachio? I know that Rachio only shows stations within a limited area away from home.


#4

I just set it up yesterday (thank you for the incredible workaround!).

The GPS coordinates in PWSweather are close to my house.


#5

Please make sure you have an option to show PWS enabled


#6

I do have the PWS option selected.


#7

In this case, I’ll refer to @rachiosupport who have access to your Rachio account and can actually troubleshoot any issues.

Sorry couldn’t help further, maybe it just needs a bit of time for the station to show up, you may want to check again tomorrow.

Gene


#8

Thanks Gene. And I really appreciate your work in getting WU information over to pwsweather. Thank you!!!


#9

@gregorydmelton - I think it is what @Gene said [quote=“Gene, post:7, topic:9445”]
maybe it just needs a bit of time for the station to show up, you may want to check again tomorrow.
[/quote]


#10

Mine didn’t show up for a couple of days, and I did not do the WU setup, just PWS. Good luck!


#11

My PWS did show up after a few days.